perjantai 29. elokuuta 2008

Tilanne 29.8.2008

Tänään vuokrattiin viikonlopuksi henkilönosturi, jolla päästään ulkomaalia vetämään noihin korkeisiin kohtiin ja homma etenekin jo mukavasti. Toinen pääty saati ylhäälle asti maalattua, kuin myös päädyn valkoiset osat. Aikaisemmin viikolla maalasin jo etuovien ja niiden vieressä olevien ikkunoiden ympäryslaudat. Valkoisten osien maalaus on kyllä tosi hidasta hommaa, mutta onneksi näitä maalaussäitä on vielä jäljellä.

Sisältä alkaa olla jo melko valmista. Tänään asennettiin jo yksi keittiön välitilan lasikin. Kodinhoitohuoneen kalusteet ja pyykinpesukone ovat jo paikallaan. Pyykinpesukone ostettiin Mustasta Pörssistä; on tosi hieno, digitaalinäytöt ja pikaohjelmat, merkki on BOSCH (http://www.mustaporssi.fi/index.php?id=209&p=196) ja takuutakin annettiin 4 vuotta.
Kaappien vetimet on vielä asentamatta sekä eteisen komerot on hankkimatta. Sähkömiehellä on myös vielä tekemättömiä töitä; keittiön välitilan pistorasioiden ja valaisimen asennus sekä ulkovalaisimien asennus ja kiuas on kytkemättä.

Ei kommentteja: