keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kodinhoitohuoneen viimeistelyä


Alkuviikosta Eki valoi pilarit takaterassia varten. Lähiaikoina päästään siis terassiakin rakentamaan, mutta ensin vielä muutama sisätyö; kodinhoitohuoneen kalustus ja pesuhuoneeseen allaskaapin hankinta ja asennus.

Eilen käytiin Ikeassa ostamassa kodinhoitohuoneen kalusteet. Olin jo aikaisemmin päättänyt oviksi valkoiset Mdf-ovet, Applåd-nimiset ja mikä yllätys; nuo ovet oli juuri laitettu -50 % aleen, joten säästimme lähes 100 euroa!
Kätevä homma noiden kaappien kerääminen. Ensiksi käydään vaan keittiöosastolla kertomassa mitä haluaa ja siellä he sitten tulostavat listan, jossa on osien hyllypaikat. Listan avulla kerääminen oli kätevää. Lastausjärjestys on vähän hakusessa, kun ensin kannattais hakea kaikki kaappien rungot, siten että isot rungot ensin ja siitä sitten pienempään päin, niin niitä on helpompi lastata siihen kärryyn. Maanantaipäiväksi siellä oli aika pitkät jonot, joten seisottiin siellä jonossa puoli tuntia, minähän olen tottunut noissa kaupoissa jonotteluun, mutta isännältä meinas huumori loppua.....

Ei kommentteja: