torstai 17. heinäkuuta 2008

Pieni kurkkaus tapettivalintoihin...


Vaatehuoneellinen makuuhuone


Olohuoneen yksi seinä on näin tumma.... muut seinät ovat vaalean beiget


Kurkataanpa jo vähän noihin tapettivalikoimiin... Esittelen sitten paremmin kaikki huoneet huone kerrallaan, kun saadaan kaikki listat ja ovet asennettua, mutta en malta olla näyttämättä jo nyt valintojani, kommentoikaa mielellään pidättekö, jopa rohkeistakin valinnoistani.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompas sähäkät tapetit! =) Hyvät siis! Olohuoneen tapetin väri lienee musta, vaikka kuvassa/mun näytöllä vivahtaa vihreään?

Oliko tuo vessan laminaatti vain lavuaarin takana, vai isommalla alueella? Tuleeko siihen jotkut listat reunoille? Mielenkiintoinen idea! -Sanna-

Soile kirjoitti...

Juu, tapetti on mustapohjainen ja siinä on beigekultaisia sekä kiiltävänä mustana ornamenttikuviot, ne kiiltävät näkyy ihanan valoisana, kun valo osuu niihin.

Laminaatti on todellakin vain lavuaarin kohdalla; lavuaarin levyinen suikale ja seinän korkuinen, eli se asennettin siihen ennen kaapiston asennusta. Se on noin 3 mm vahva ja reunat ovat aivan siistit ilman listoja, tapetti vain ensin ja levy siihen päälle. Ei tarvi kaakeleita, joita en nyt halunnutkaan mihinkään välitilaan; keittiön ja kodinhoitohuoneenkin välitilaan tulee lasi, josta tapetti näkyy läpi.