lauantai 19. huhtikuuta 2008

Väliseiniä ja kaakelilujaa


Viime viikko vierähti väliseinien teossa ja levytyksessä. Ihan kaikkia väliseiniä ei voitu vielä molemmin puolin levyttää, kun odottelemme sähkömiestä taas piipahtaan. Märkätilojen seiniin aloitettiin torstaina 17.4.2007 Kaakelilujan asennus. Kaakeliluja on molemmin puolin valmiiksi vesieristetty märkätilan levy, johon kosteuseriste tarvitsee laittaa vain levyn saumoihin ja läpivienteihin.


Viime viikolla tehtiin myös paljon sisustuspäätöksiä; takan malli valittiin ja muurari lupasi ensi viikolla tulla aloittamaan sen muurauksen. Takasta tulee valkoinen, funkkis-tyylinen, mustat luukut ja valkoinen kaakeliedusta ja uunin vasempaan julkisivureunaa tulee pystyyn yksi noin 10 cm leveä koristekaakelirivi. Koristekaakelia ei ole vielä valittu... valikoimaa riittää niin paljon, että on vähän vaikeuksia valita, mutta jotain valkoista, jossa on ripaus hopeaa ja mustaa... toivottavasti löytyy.


Viime viikolla tein myös lopullisen (saa nähdä onko se kuitenkaan lopullinen...) keittiökalustesuunnitelman Ikea Home Planner suunnitteluohjelmalla. Se on tosi kätevä ja siitä saa mahtavat kuvat tulostettua. Keittiöön tulee valkoiset kiiltävät ovet, valkoinen runko ja tummat tasot. Tason värikin on vielä vähän hakusessa.. mutta aikaa on onneksi vielä miettiä niin kauan kuin ne on hankittava.

Ei kommentteja: